Fa-ti cadou un telefon nou! Regulament concurs.

1.Organizator:

Cele 3 telefoane se gasesc in magazinul Gsm Zone din Tudor Vladimirescu, concursul “Fa-ti cadou un telefon nou!” fiind organizat de SC PROFYGSM TEAM SRL, cu  sediul in Str. Vulturilor, nr.12, Iasi, Romania, cod unic de inregistrare RO 29492408, inregistrata la registrul comertului cu nr. J22/2271/2011.

Concursul se va desfasura conform prezentului Regulament, ale carui prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii. Regulamentul oficial in cauza este intocmit si facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

 2.Locul de desfasurare a concursului:

Concursul este organizat si se desfasoara pe pagina de Facebook GsmZone Iasi(https://www.facebook.com/gsmzone.iasi/ ).
Pentru a participa la acest concurs, este necesar sa aveti cont de utilizator pe site-ul
www.facebook.com, completat cu o adresa de e-mail valida si nume / prenume reale.

4.Perioada de desfasurare a concursului:

Concursul “Fa-ti cadou un telefon nou! ”,  se desfasoara in perioada  
02 decembrie 2016- 31 Decembrie 2016 inclusiv.

5.Inscrierea in concurs:

Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook GsmZone Iasi (https://www.facebook.com/gsmzone.iasi/ ).

Pentru a participa la concurs, participantii trebuie:

  • Sa detina un cont de utilizator pe site-ul facebook.com cu nume / prenume reale;
  • Sa se inscrie in concurs prin Like la pagina GsmZone Iasi, Share la postarea (video) cu Concursul (mentionam ca postarea trebuie sa o faceti publica).

Sunt acceptate exclusiv comentariile care includ in mod integral aspectele solicitate si explicate mai sus. Vor fi sterse comentariile obscene sau alt gen de texte care promoveaza violenta sau au un limbaj neadecvat. Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea in concurs a comentariilor ce nu respecta cerintele concursului.

Prin inscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garanteaza ca are varsta minima implinita de 18 ani si ca poate dovedi ulterior cu acte.

Un participant poate fi descalificat (prin optiunea de stergere a informatiilor publicate de utilizator) in orice moment daca Organizatorul observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul si prezentul regulament. Organizatorul considera inscrierea la concurs ca o acceptare implicita a acestui regulament si considera orice date cu privire la participant adevarate si corecte.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare valida.

6.Dreptul de participare:

Poate participa la acest concurs orice persoana fizica care are varsta minima implinita de 18 ani, indiferent de sex, nationalitate sau religie. Prin exceptie de la acestea, nu pot participa la concurs membrii echipei organizatoare,  precum si sotul/sotia si rudele de gradul I si II ale acestora.

7.Desemnarea castigatorilor:

Participantii la acest concurs vor fi eligibili doar daca vor urma inscrierea  conform pct. 4 din regulament, Like la Pagina si Share la postarea cu concursul.

Castigatorul va fi desemnat cu ajutorul site-ului www.random.org, in TRANSMISIE LIVE.

Rezultatele vor fi afisate pe data de:

* Pentru locul II si III ( HTC Desire 510- HTC Desire 310) - 24 decembrie  2016

* Locul I -31 decembrie ( Samsung S6 Edge)  2016

pe pagina https://www.facebook.com/gsmzone.iasi/ .

De asemenea, participantii castigatori vor primi un mesaj de instiintare pe Facebook din partea GsmZone Iasi.

Daca persoanele declarate castigatoare nu raspund in termen de maximum 3 zile de la data afisarii rezultatului concursului, premiile castigate de persoanele in cauza se vor redirectiona catre alti participanti la concurs alesi cu ajutorul site-ului www.random.org, printr-o alta tragere la sorti LIVE .

 

8.Premii:

Premiile acordate constau in 3 telefoane:

Locul I: SAMSUNG S6 Edge

Locul II: HTC Desire 510
Locul III:HTC Desire 310

 

In cadrul acestui concurs, nu este posibila inlocuirea premiului prin contravaloarea acestuia in bani si/sau in alte obiecte, dupa cum nu este permisa, in nicio situatie, cedarea premiului castigat catre unul sau mai multi terti.

Premiile vor fi acordate celor 3 castigatori sub conditia ca acestia sa nu fie descalificati ca urmare a nerespectarii prezentului regulament.

9.Protectia datelor personale:

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie,  dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

10.Litigii:

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

Organizatorul nu isi va asuma nicio raspundere cu privire la pretentiile tertilor sau ale institutiilor asupra premiilor castigate de catre participanti.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la nefunctionarea retelelor de telefonie fixa si/sau mobila sau a retelelor de Internet.

Organizatorul nu isi asuma nicio raspundere in cazul in care ii sunt comunicate informatii false sau eronate.

Organizatorul nu raspunde pentru eventuale disfunctionalitati in derularea concursului ca urmare a actiunilor unor unor terti cum ar fi: distribuitori de energie electrica, operatori, proprietari sau administratori ai retelelor de telecomunicatii sau altii asemenea.

Organizatorul isi rezerva dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, daca va considera ca acesta este licentios sau indecent.

Organizatorul isi asuma responsabilitatea numai in ceea ce priveste acordarea premiilor.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge postari ce lezeaza imaginea GsmZone Iasi sau a concurentilor inscrisi, in mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este raspunzator sub nici o forma pentru continutul generat si pentru utilizatorii inscrisi in acest concurs, ori pentru consecintele care decurg din acesta actiune.

11.Regulamentul concursului:

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul http://gsmzone.ro/.

Participarea la acest concurs implica acceptarea irevocabila si neconditionata a prevederilor prezentului Regulament si obligativitatea respectarii acestora.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului Regulament in masura in care se va impune acest lucru, cu conditia anuntarii modificarilor pe pagina Facebook GsmZone Iasi. Modificarile/forma modificata a Regulamentului intra in vigoare numai dupa publicarea online.

Regulamentul Concursului este intocmit in conformitate cu legile din Romania.

In cazul nerespectarii prezentului regulament/concurs, premiile castigate nu se vor acorda.

12.Contact:

Pentru mai multe informatii referitoare la concurs, va rugam sa va adresati echipei de organizare:

office@gsmzone.ro/
gsmzone.vanzari@gmail.com

0232 277 555

Comments are closed.

Suna Acum